Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
shadow13

Szerelmi háromszög avagy tartsd pórázon a szíved te kutya

Shadow · 1 hete
Éreztétek már azt, hogy a lelketekben  akkora vívódás van, hogy menten belehaltok ha nem osztjátok meg valakivel? Nos, emiatt született meg ez a bejegyzés.
Mint tudjátok, az érzelmeket nem lehet irányítani... talán befolyásolni, elfojtani igen de megszűntetni semmiképp. Egyik nap még boldog házasságban élsz, azt hiszed te vagy a legszerencsésebb a világon mert ő az igazi. Ő az aki egy pocsék nap után átölel és megvigasztal, az aki letöröli könnyeid, hogy újra láthass egy kilátástálan nap után és aki minden létező szempontból kielégít. Ő az akitől kiráz a hideg ha csak végigsimítod kezed a kockás hasán vagy ha meglátod kék szemeit. Úgy érzed kiegészít minden szempontból és maga csak a gondolat, hogy elveszítheted megőrít. 
Aztán jön egy nap amikor egy házibuli ajtaját megnyitva, haverokat köszöntesz. A legtöbb ismerős arc de van pár idegen is akik fel sem tűnnek . Néhány perccel később viszont egyikkel majdnem leütjük egymást. Egymás szemébe nézünk, mosolygunk ő meg bemutatkozik.  Pár óra múlva  nem tudunk betelni a beszélgetések terén. Annyi közös téma, annyi közös hobby... pezseg az egész ház. Senki nem létezik csak mi ketten. Csak beszélünk, véleményeket osztunk. Minden tökéletes. Szemtelenek leszünk. Csak úgy megöleljük és megpusziljuk egymást ok nélkül. Mosolyog és én olyan boldog vagyok. Szerelmem ott van mellettem,mindenki látja  de a vér belém fagy mikor megkéri, hogy üljek az ölébe mert nincs több szék.Meg is teszem. Házi buli, hamar fogynak a székek ha értitek a lényeget. 
Rossz vagyok én, hogy ezt mertem érezni? Lelkiismeret furdalás hetekig, szégyenérzet... de mit tehetnék, hogy kitöröljem ezt az emléket jóval-rosszal együtt? Nem tudok aludni és enni. Csak rágondolok de mindketten tudjuk, hogy ennek se jelenje se jővője.  Én járom az útamat tovább és  ő is azt teszi. 
Irtozatosan fáj a gondolat, hogy többet talán soha nem látom de mindenkinek ez a legjobb és a leghelyesebb. Mondogatom magamban: tartsd pórázon a szíved meg a gondolataid te kutya, de lehetetlen.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!